Inovacija Vrša na sklapanje P20041181A  na sajmu u Rijeci osvojila je zlatnu medalju između još osamdeset izloženih inovacija. To je pokazatelj koliko je ovaj proizvod jednostavan, svrsi shodan i oku ugodan. Treba smo reči da je količina koju smo uspijeli pripremiti za ovo izlaganje ( a ovo nam je prvo) prodana već teči dan sajma. Ovo nam je veliki korak naprjed i dodatni poticaj za rad. :: Priznanje ::

3. međunarodna izložba inovacija, novih ideja, proizvoda i tehnologija, održana na jesenskom međunarodnom velesajmu u Zagrebu dodjeljuje Vrši na sklapanje P20041181A posebno priznanje. :: Priznanje ::

Internacionalna izložba inovacija IENA 2005 održana u Nurnberg dodjeljuje Vrši na sklapanje P20041181A srebrenu medalju u konkurenciji od 600 inovacija. :: Priznanje ::

Na jednoj od vodečih međunarodnih izložbi inovacija EUREKA! u Brussel-u 2005 Vrša na sklapanje P20041181A osvaja srebrenu medalju u konkurenciji od 1000 inovacija iz cijeloga svijeta. :: Priznanje ::

Zbog iznimnog uspijeha inovacije i realizacije u gotovi proizvod MINISTARSTVO GOSPODARSTVA RADA I PODUZETNIŠTVA dodjeljuje priznanje u obliku zahvalnice za inovatorsko stvaralaštvo 2005. :: Priznanje ::

19. natječaj za najbolju inovaciju Dalmacije :: Zlatna Diploma u kategoriji : NOVI PROIZVODI. :: Priznanje ::

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA - ŽUPANIJSKA KOMORA SPLIT :: PLAKETA ZLATNA KUNA - Najbolja inovacija u županiji u 2005. :: Priznanje ::

SALON INTERNATIONAL DES INVENTIONS GENEVE :: Priznanje ::